Over Ons

GSD is een professioneel schoonmaakbedrijf

GSD is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op diverse segmenten. We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdiensten (van verhuisschoonmaak tot portiekschoonmaak en van verbouwschoonmaak tot uw gehele bedrijfsschoonmaak), maar nemen ook andere klussen aan zoals: schilderswerkzaamheden, woning ontruimingen, verhuizingen, laminaat leggen, tuinonderhoud en nog veel meer.

Lees hier meer over de diensten die wij aanbieden.

Bij GSD staan kwaliteit en klantgerichtheid centraal. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf en het directe contact met onze klanten, kunnen wij actief met u meedenken en optimaal inspelen op uw wensen en behoeften. Met uiterste precisie, duidelijke afspraken en contact met eerdere klanten hebben wij een groep zeer gedreven schoonmakers om ons heen verzameld. Bij GSD staat betrokkenheid van onze medewerkers en ontzorgen van de klant hoog in het vaandel. Geen enkel project is gelijk waardoor we vanuit onze expertise te allen tijde een maatwerk dienstverlening ontwikkelen voor onze klanten.

Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen. Onze medewerkers zijn voorzien van het vakdiploma ‘schoonmaak’. zij zijn gekwalificeerd en bekwaamd, door de juiste begeleiding vanuit onze organisatie.

GSD staat voor..

Om de kwaliteit zo goed mogelijk te kunnen garanderen, hebben we eerst onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zodat we ze beter kunnen controleren en daarmee de kwaliteit van ons schoonmaakonderhoud het beste waarborgen.

Bij Green Star Diensten hebben we maar één doel voor ogen: zorgen dat u tevreden bent én blijft. Dit ziet u terug in alles wat we doen:

  • Te beginnen met een eerlijke en realistische inschatting van de werkzaamheden en kosten.
  • We maken heldere afspraken, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
  • U herkent onze mensen aan hun professionele, nauwkeurige manier van werken.
  • We houden structureel een vinger aan de pols met frequente bezoeken door onze projectleiders en kwaliteitscontroles.
  • Met transparante, digitale rapportages informeren we u over de resultaten. Zodat u zeker weet dat we doen wat we afspreken.

Het vakmanschap schoonmaken is meer dan schoonmaken alleen. Een perfect resultaat hangt af van vele factoren. Ons vakmanschap komt onder meer doordat wij aandacht besteden aan uw wensen en die vertalen in een professioneel schoonmaakdiensten pakket.

Wij zetten een paar belangrijke punten uiteen:

Communicatie

Onder communicatie verstaan wij het met elkaar in verbinding staan van mensen, om te overleggen of berichten uit te wisselen. Hierbij focussen wij op kwaliteit en persoonlijk contact. Deze communicatie varieert van een informeel praatje tot gestructureerd werkoverleg

Afspraken

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek maken wij afspraken over een aantal praktische zaken. Op basis van deze afspraken worden de opstart en schoonmaak activiteiten aangestuurd.

Draaiboek

Nadat dat er afspraken met u zijn gemaakt over de praktische invulling van het contract, wordt dit vertaald in een draaiboek. In het draaiboek staat dan alle specifieke informatie over de schoonmaakwerkzaamheden ten behoeve van uw pand.

Personeelsmanagement

Ons personeel is bij Greenstar Diensten, een cruciale succesfactor. Ons beleid is er op gericht om vanuit het verantwoordelijkheidsprincipe voor ieder object een vaste schoonmaakmedewerker te hebben. Vanwege onze kennis van de lokale arbeidsmarkt zijn wij in staat om heel gericht de juiste mensen te werven en te binden aan onze organisatie. Dit doen wij door, onder andere, te investeren in duurzame producten. Dat resulteert in de gezondheid en tevredenheid van ons personeel. Dit levert een gemotiveerd team op die zorgt voor een optimale productie.

Kwaliteitsmetingen

De objectleider voert periodiek kwaliteitsmetingen uit om vast te stellen of de geleverde kwaliteit in overeenstemming is met het niveau dat we hebben afgesproken. Naast kwaliteitsmetingen door de direct leidinggevende worden ook metingen gedaan die ontwikkeld zijn om de kwaliteit van het schoonmaakproces te bewaken.

Het is een steekproefcontrole die snel en eenvoudig uitgevoerd kan worden door de object-/projectleiding voor directe resultaatmetingen. Het doel is om inzicht te verschaffen in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden door middel van rapporten, zodat alle partijen weten welke verbeteringen doorgevoerd moeten worden.

Onze visie

Green Star Diensten ziet haar bedrijf op de lange termijn, op sociaal en professioneel vlak, als een van de leidinggevenden in haar vakgebied. Daarbij blijft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het centrale punt van onze schoonmaakdiensten.

Sociaal gezien blijven wij werken aan een schonere omgeving. Dit realiseren wij door middel van een sociaal beleid, het blijvend richten op goed opgeleide werknemers, adequate ARBO wetgeving en milieuzorg, en het toepassen van innovaties op het gebied van het milieu. Op het professionele vlak staan wij garant voor een resultaatgerichte en continue kwaliteitszorg, goede overlegstructuren, en geavanceerde, duurzame- schoonmaakmiddelen en technieken.

Greenstar Diensten Schoonmaakbedrijf onderneemt ook in de toekomst duurzaam, want duurzaam is onze toekomst!

Onze missie

Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers. Specialist

Green Star Diensten is een landelijke schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Wij zorgen al jaren voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten. Kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening zijn belangrijke begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bevestigen u dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te bereiken die u verwacht.

Een prettige werkomgeving heeft een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend. Green Star Diensten draagt daar graag aan door uw werkomgeving fris en schoon te houden. Een schoon gebouw waarin u op elk moment van de dag gasten kunt ontvangen. Daar zorgen wij voor.

Onze werkwijze biedt afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Bij veranderende omstandigheden binnen uw bedrijfspand kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis.

Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

GSD werkwijze

Vooraf gaande wordt er besproken wat u wensen zijn, wilt u al het schoonmaakwerk uitbesteden aan ons? Wat kunt u, wat kunnen uw medewerkers zelf?

Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Wij maken in overleg met u een schoonmaak programma op.  Aan de hand van uw budget geven wij advies, voor elk budget hebben wij een passend schoonmaak programma. Uw eisen en wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal en er wordt rekening gehouden met de zaken die in het gesprek aan de orde zijn gekomen, waarbij GSD de kwaliteit en continuïteit waarborgt. Aan de hand van dit gesprek wordt, indien gewenst, een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Frequentie van de handeling en de benodigde tijd wordt het schoonmaakprogramma geheel op uw bedrijf afgestemd.

Bent u geïnteresseerd en wilt u vrijblijvend een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt  de kans om werkervaring op te doen en hun te talenten te ontdekken.
Mist de kandidaat een competentie, dan krijg je bij ons de gelegenheid om die op de werkvloer te ontwikkelen.
Daarnaast bieden we ook stagiaires de gelegenheid om werkervaring op te doen.